Anyanap 2021-06-22T14:08:40+00:00

Anyanap:

Közösségünkben hála Istennek sok az édesanya, nagyon fontos hogy ebben a minőségünkben, külön alkalmak keretében, örömeink és küzdelmeink megosztásáért, egymást megerősítéséért és együtt de egymásért is imádkozva találkozzunk! Erőforrás és öröm ez mindannyiunk számára!

Milyen egy anyanap?

Nekünk édesanyák számára, ez egy különleges nap, amikor, ha tehetjük gyermekeinket otthon hagyva, csak Istenre és egymásra figyelünk, erőt merítünk a dicsőítésből, biblikus tanításokból, közbenjárásból és a kötetlen beszélgetésekből.

Az Anyanapokat egy évben három alkalommal tartjuk, és várjuk az Új Jeruzsálemes (társult vagy teljes jogú tagokat) feleségeket, édesanyákat!

Vezetőink: Rogácsné Vitéz Borbála, Nagyné Bolla Henrietta és Kissné Pulay Zita

Az „covid korszakban-2020” indult kezdeményezés, több Imádkozó Édesanyák csoport kialakítása:

„Közösségünk édesanyái közül többen csatlakoztunk az Imádkozó Édesanyák mozgalomhoz. Ez egy felekezetközi csoport, melynek célja bátorítani édesanyákat és másokat arra, hogy együtt imádkozzanak, közösen járjanak közbe Istennél a gyermekeikért, férjükért, családjukért, gyermekeik pedagógusaiért és oktatási intézményeikért. 

Minden Imádkozó Édesanyák csoport független, önálló, saját igényeinek megfelelően találkozik. Az egyes csoportokat elsősorban lakhely szerint igyekeztünk kialakítani. A Biblia alapján hisszük, hogy ahol ketten vagy többen összejönnek Jézus nevében, ő ott van közöttük, és amit Isten szándéka szerint kérünk, azt ő teljesíti.” /Kissné Pulay Zita/