Életreform 2021-06-22T14:16:09+00:00

Folytatódik az életreform Krisztusban kurzus

A nagy érdeklődésre való tekintettel folytatódik az Életreform Krisztusban című kurzusunk! A tanítást és kiscsoportos megbeszélést tartalmazó találkozásokat egyelőre online formában tartjuk meg, 2021. február 10-i kezdéssel szerda esténként, 19.30-tól 21 óráig. Minden este tanításból és kiscsoportos találkozóból áll.

Előtte, dicsőítés gyanánt be lehet kapcsolódni este 6-tól fél nyolcig Csiszér Laci és a zenekar szolgálatába Laci saját youtube csatornáján , amit szeretettel ajánlunk!

A téma továbbra is a keresztény életstílus megalapozása, megerősítése lesz, amit a Filippi levél teljes szövege alapján veszünk végig. Ebben Nicky Gumbel, Ahogyan élni érdemes c. könyvére támaszkodunk. Tehát nem újrakezdjük a kurzust, hanem valóban folytatjuk!

A résztvevők elsősorban azok lesznek, akik az első évet végigcsinálták velünk, de lesznek új belépők is az ÚJKK szövetséges, jelölt és társult tagjai közül. Bár a jelentkezési határidő lejárt, ezen a héten még nagy eséllyel be lehet jutni a csoportba. Ha lemaradtál, kérjük sürgősen írj az ujkszervezes@gmail.com email címre!

A heti igei tanítás és a közösségi megosztás megtartó erővel bír a mai zavaros időkben! Kérünk mindenkit, hogy imádkozzon a kurzus taemjéért, résztvevőiért és gyümölcseiért!

“Zúgolódás és huzavona nélkül tegyetek meg mindent, hogy kifogástalanok és tiszták legyetek, Istennek ártatlan gyermekei a gonosz és romlott nemzedékben, amelyben úgy kell ragyognotok, mint a csillagoknak a mindenségben! Ragaszkodjatok az életet tápláló tanításhoz, hogy Krisztus Jézus napján dicsőségemre váljatok!” (Fil 2,14-16)

Nagy Zsolt